maandag 19 februari 2018

HOUT STOKEN: HOE DOE JE DAT?

Stooktips voor een knettergezellig en brandschoon houtvuurtje in een eigentijdse hout- of pelletkachel



Hoewel we ons maar al te graag omringen met de modernste (smart)technologie, zijn we met onze stookgewoontes blijven steken in de prehistorie. Maar, moet de burger zich nu schuldig voelen als hij hout stookt? Nee hoor, het kan anders. In deze nieuwe brochure ‘HOUT STOKEN: HOE DOE JE DAT?’ restylen we de houtstoker naar ‘een heer in het vurig verkeer’. We gaan resoluut voor een knettergezellig en brandschoon houtvuurtje. De voordelen van een nieuwe stookcultuur zijn ronduit royaal zowel voor de houtstoker als zijn omgeving. Elke houtstoker gromt tevreden bij een 40% lager houtverbruik. Een 90% lagere fijnstofemissie is dan weer goed voor het milieu. En als klap op de vuurpijl worden we beloond met een hoger warmtecomfort en tevreden buren. Hoe we dat bereiken wordt haarfijn in de brochure uiteen gezet. De houtstoker wordt overgoten met stooktips, stookadvies en goede voorbeelden.

Deze brochure is verkrijgbaar vanaf 20 febr. 2018!

De brochure telt 52 blz. en kost 7,5 Euro. Je betaalt voor 1 of 2 brochures hetzelfde bedrag aan verzendkosten. Een uitstekend excuus om er eentje cadeau te geven aan houtstokende vrienden of verwanten. Je betaalt 1 of 2 brochures + 2,50 Euro (BE) of 7,50 Euro (NL) verzendkosten.


Deze introductieprijs is alleen geldig bij vooruitbetaling!

U kan rechtstreeks het bedrag overschrijven op het rekeningnummer van de Zonne-arc vzw met vermelding 'HOUT STOKEN brochure'. Vergeet uw e-mailadres niet te vermelden voor het geval er zich haperingen voordoen bij de bestelling of verzending. We leveren normaal binnen de week.
IBAN: BE80 7383 1317 0077 --- BIC: KREDBEBB

100 gram - 350 gram (Niet genormaliseerde zending)
De verzendkosten voor zowel 1 exemplaar (140 gr.) als 2 exemplaren (280 gr.) zijn gelijk. Je betaalt 1 of 2 brochures + 2,50 Euro (BE) of 7,50 Euro (NL) verzendkosten.
Voor België betekent dit 3 BE en voor Nederland 6 EU postzegels.

350 gram - 1kg (Niet genormaliseerde zending)
De verzendkosten voor zowel 3 exemplaar tot 6 exemplaren zijn gelijk .Je betaalt 3 à 6 brochures + 4,50 Euro (BE) of 12,50 Euro (NL) verzendkosten. Voor België betekent dit 5 BE en voor Nederland 10 EU postzegels.

Voor bestellingen via een bestelbon en met een factuur.
 

Wij beschikken niet over een BTW-nummer. Op de heel lage introductieprijs-2018 van 7,5 Euro per brochure kan geen korting verleend worden.
Deze prijs is exclusief verzendkosten en alleen geldig bij voorafbetaling. Net zoals alle aankopen online verzenden we op basis van vooruitbetaling. We vinden het bijzonder fijn mocht u daar rekening mee houden. Voor de opmaak en het digitaal versturen van een factuur rekenen we 10,00 Euro extra administratiekosten aan. De factuur wordt na vooruitbetaling steeds in de zending van de brochures gestopt. Alle communicatie gebeurt digitaal via onze contactpagina.


Alle info en bestellingen doe je best via de contactpagina van deze website. Mediakanalen kunnen een digitaal pdf-recensie exemplaar aanvragen via deze weg. Organisaties en verdelers van houtkachels kunnen best contact opnemen bij bestelling van meerdere brochures. De brochures zijn verpakt per 30 ex. en daarvoor gelden andere tarieven.


Willy Zon, fervente (A+) houtstoker en pyromaan met fatsoen. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten