vrijdag 25 april 2014

Low Energy Bricoleurs gezocht!

Low Energy Brico is een creatieve ontmoetingsplaats voor energieke en frisse invalshoeken omtrent duurzame energietechnologie.We verlaten de platgetreden Low Energy paden en gaan op zoek naar createurs/ bricoleurs in concert. Een eigen creatie, de buit van één van je zoektochten, een verrassend product op een bouwbeurs, een verassend artikel… kortom, had je een hartverwarmende ontmoeting met ‘anders omgaan met energie’ maar vind je de tijd niet om er iets mee aan te vangen? Stuur het ons door!
Concreet zijn we op zoek naar foto’s met bijhorende kortbericht/ krabbels/ bepeinzingen. Stuur deze op naar willy.zon@skynet.be. Foto’s en tekst worden door ons wat opgepoetst en gepost in deze rubriek. Een leuke titel is ook altijd aardig meegenomen.
Zo kan iedereen meegenieten van je hartverwarmende en/ of prettig gestoorde ontmoeting met een of ander duurzaam project/ object. Maar hou altijd in het achterhoofd ‘eenvoud siert’.

2 opmerkingen:

  1. Ik duik eens in m'n zonne-eenvoud dossier en stuur je iets door.
    xaveer

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hé, een beetje vreemd... komt er normaal geen vermelding van m'n reactie (en eventueel andere) op je artikel ? Bij een fietsreiziger die ook een blog heeft is dat zo .. xaveer

    BeantwoordenVerwijderen