zaterdag 17 augustus 2019

Feest: De Boot & De Zonne-arc gaan Stroomop


Stroomop promoot al 15 jaar allerlei vormen van duurzame verwarming, De Boot is al 20 jaar actief in ecotoerisme en de Zonne-arc spant de kroon met 35 jaar anders omgaan met energie of een pleidooi voor een energietransitie op mensenmaat.

Samen 70 jaar klimaatactief is een mooie aanleiding om de teugels te vieren en sympathisanten te verenigen. Dat gebeurt dan ook met veel overtuiging op zaterdag 12 oktober in het bedrijfsgebouw van Stroomop, een toonbeeld van duurzaam bouwen en een gedroomde locatie waar energiezuinige en hernieuwbare technieken worden voorgesteld.

Het wordt een demo- en inspiratiedag met creatieve workshops en lezingen omtrent hernieuwbare energie, living off-grid, duurzaam wonen, elektrische mobiliteit en bio/vegetarische voeding. De drie organisaties verzorgen een eigen stand waar ze gelijkgestemde zielen een warm welkom zullen heten. Een resem aan bevriende bedrijven en organisaties maken van de gelegenheid gebruik om hun eigen verhaal aan de man en vrouw te brengen, veel schoon volk dus. 
Be There!

Info en inschrijven: www.152035.be
Volg de berichten over ons feest op: https://www.facebook.com/willy.zon.33 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten